Lär känna din Rollcomedarbetare

Kanske kommer du då och då i kontakt med någon av alla Rollcos fantastiska medarbetare. Du har kanske gjort dig en bild av vem som gömmer sig bakom namnen, och bakom Rollco som företag. Sanningen är att vi inte skulle vara något utan våra medarbetare och våra kunder.
Därför ger vi dig nu chansen att träffa Annelie, Kim, Matilda, Ola, Elise & Tobias, och höra dem berätta lite om sig själva och sitt dagliga arbete på Rollco.

Service och kundfokus om Ola får bestämma

Ola Dahlqvist innesäljare


Ola ser sig själv som kundernas förlängda arm in i företaget. Genom sina många år i branschen har han byggt upp en gedigen kunskap. Detta ihop med hans fantastiska kundfokus gör att han sitter på helt rätt stol som innesäljare på Rollco. 

Lär känna Ola lite närmare

Från mekare till tekniker, träffa Tobias på Rollcos teknikavdelning

Tobias Nilsson teknisk support Rollco

 

Tobias, en fordonsintresserad Röglefantast som till vardags arbetar på Rollcos teknikavdelning. Där ritar och bereder han artiklar som sedan tillverkas i Rollcos verkstad. Han assisterar också både företagets säljare och kunder i tekniska frågor.

Tobias berättar mer på bloggen

Matilda monterar Aluminiumkonstruktioner på Rollco

Matilda montör Rollco


Arbetet med att montera olika aluminiumsystem kräver en viss kreativ ådra som Rollcos montör Matilda uppskattar. Hon bygger dagligen produkter som aluminiumstativ, bandtransportörer, verktygsvagnar och mycket mer. 

Matilda berättar mer om sitt jobb

Kim, verkstadschefen som brinner för både kunder och medarbetare

Kim verkstadschef på Rollco

 

Efter 22 år som verkstadschef på Rollco känner Kim företaget utan och innan. Han har det yttersta ansvaret för verkstad, lager och all dess personal. Med sitt stora engagemang i både företaget och personalen, gör han skillnad varje dag.

Vad skulle Kim göra om han inte jobbade på Rollco?

Svarv och fräs, hemmaplan för Rollcos maskinoperatör Annelie

Annelie och Hamid i Rollcos verkstad


Har du någon gång undrat vem det egentligen är som bearbetar din kulskruv? Låt oss presentera Annelie, en av Rollcos duktiga maskinoperatörer. Hon är en van användare av verkstadens fräsar och svarvar efter sina 12 år på företaget.

Annelie berättar om sitt jobb i verkstaden

 

Träffa Rollcos Inköpare Elise

Elise inköpare på Rollco

 

Som inköpare på Rollco har hon kontakter över hela världen. Med snabba leveranser som ett av företagets signum, ställs det ofta höga krav på Elise. Men det är inget hon skräms av, utan tvärtom så uppskattar hon drivet som finns på företaget. 

Läs mer om Elises jobb på Rollco

Få två teleskopskenor helt gratis!

3045_light_pair-1


3045-300 är en teleskopskena för lätta till medelstora laster, med 100 % expansion. Vi bjuder på två stycken när du signar upp på vårt nyhetsbrev.

Signa upp och få två teleskopskenor