Tillval och möjligheter för din produkt

Ibland kan det vara bekvämt att använda sig av lösningar och produkter som man är bekant med. Vi vill  här lyfta blicken och bredda perspektivet lite. Finns det kanske något tillval som kan optimera min lösning? Vilka anpassningar kan jag göra och hur får jag tillgång till matchande CAD-filer? 

CAD-konfigurator med visualisering i realtid

Kulskruv CAD-konfigurator

Det går snabbt, det visualiseras omgående på din skärm  och du får direkt tillgång till dina CAD-filer. Genom att designa din kulskruv online i vår CAD-konfigurator får du stor flexibilitet och kan prova dig fram själv. Var så god att testa!

Prova vår nya CAD-konfigurator för bandtransportörer

Smarta tillval till din bandtransportör

BF Belt conveyor knife edge

Det finns många tillval och designmöjligheter som kan optimera din bandtransportörs prestanda. Knivände för sömlösa övergångar, sidostöd för guidning och skyddskåpor är några exempel på detta. Det är också möjligt att bygga ihop flera parallella banor för synkroniserad drift. 

Bli inspirerad och läs om olika möjligheter för din bandtransportör

Skenstyrning HRC – med kulkedja för tyst gång

Skenstyrningar HRC

Med integrerad smörjning och kulkedja är Skenstyrning HRC en produkt som har mycket att erbjuda. Den passar bra för t.ex. robotåk, tillverkningsmaskiner och många andra tillämpningar inom automation. Rollcos säljare Daniel Stifors berättar lite mer om produkten.

Läs vad Daniel har att säga om Skenstyrning HRC

Designa din bandtransportör online i vår CAD-konfigurator

CAD-filer till din bandtransportör

Designa och anpassa själv din bandtransportör direkt på vår webbsida. Du får omedelbar tillgång till CAD-filer, datablad och ritning som exakt matchar dina val. Följ med oss på en liten rundtur i vår nya CAD-konfigurator för bandtransportörer i en vår demofilm.

Upptäck möjligheterna i vår nya CAD-konfigurator

Miniatyrskenstyrningen – stark som en myra

Miniatyrskenstyrningar Rollco

Det kan vara svårt att föreställa sig en skenstyrning liten som en tändsticka. Men så är faktiskt fallet med miniatyrskenstyrningar där den minsta storleken endast mäter 2 mm i bredd. Miniatyrskenstyrningar tillverkas i rosttrögt stål och kan nå hastigheter på upp till 10 m/s. 

Lär dig mer om miniatyrskenstyrningar 

Bygg oändligt långa system med skenstyrningar

Bild HRC

Förläng din skenstyrning efter behov! Genom att bearbeta ändarna på skenan är det möjligt att sammanfoga flera skenor i ett system. Det finns egentligen ingen övre gräns för hur långa skensystem det går att bygga. De flesta skentyper går att förlänga.

Hur bygger jag långa skensystem?

Ladda ner linjärenhetsguiden!

Linjärenhetsguiden

Vi vill hjälpa våra kunder att göra de bästa valen för dem och deras applikationer. I linjärenhetsguiden har vi sammanställt information om linjärenheter och hur man går tillväga när man väljer modell.

Gör ditt val lite enklare, ladda ner linjärenhetsguiden här